Loading...
Menu
“Brain and Behavior”. Ένα διαδραστικό μάθημα Ψυχολογίας από το HS στο ACT

“Brain and Behavior”. Ένα διαδραστικό μάθημα Ψυχολογίας από το HS στο ACT

Οι φοιτητές του ACT που παρακολουθούν το μάθημα Psychology 101: Introduction to Psychology είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις της Μαρίας Ακριτίδου, επικεφαλής του τμήματος Συμβουλευτικής και Ψυχολογικών Υπηρεσιών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Κολλεγίου Ανατόλια, και της Χριστίνας Λαγογιάννη, συμβούλου Ψυχολογίας του IB (International Baccalaureate).

IMG 20191009 111653 1

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 10 Οκτωβρίου και είχαν ως θέμα τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος, οι νευροδιαβιβαστές και άλλοι βιολογικοί παράγοντες επηρεάζουν τη συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, καθώς και τη μεγάλη σημασία της νευροπλαστικότητας. Τις διαλέξεις παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον περίπου 50 φοιτητές του ACT, διαφορετικών ακαδημαϊκών κατευθύνσεων. Με την ευκαιρία η Δρ Αιμιλίζα Στεφανίδου, συντονίστρια των προπτυχιακών σπουδών του ACT στη Ψυχολογία, τόνισε την αξία της που έχει η συνεργασία ανάμεσα στις διαφορετικές βαθμίδες του Κολλεγίο Ανατόλια τόσο για τη διδασκαλία όσο και για μελλοντικά ερευνητικά project, ευχαριστώντας τις δύο συμβούλους που εμπλούτισαν τα μαθήματα του ACT με τις διαλέξεις και την πολύτιμη εμπειρία τους.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead