Loading...
Menu
Ημερίδα F1 in Schools για τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας  στο Κολλέγιο Ανατόλια

Ημερίδα F1 in Schools για τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας στο Κολλέγιο Ανατόλια

Με την έναρξη της νέας χρονιάς ξεκίνησαν και οι δραστηριότητες του STEM του Κολλεγίου Ανατόλια. Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, οργανώθηκε ημερίδα για την F1 in Schools στο Κολλέγιο Ανατόλια από το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM, με παρουσιαστή τον διοργανωτή του F1 in Schools στην Ελλάδα Δημήτρη Πολυματίδη, και στην οποία συμμετείχαν τα διαγωνιζόμενα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος τεχνολογικός διαγωνισμός παγκοσμίως, ο οποίος συνδυάζει STEM και Νεανική Επιχειρηματικότητα και κορύφωση του οποίου αποτελούν οι Παγκόσμιοι Τελικοί, οι οποίοι διεξάγονται σε διαφορετική χώρα κάθε χρονιά. DSCN3147JPGΤο αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν:

α) Επεξήγηση Κανονισμών Αγώνων

β) Ανάλυση Κριτηρίων Πινάκων Αξιολόγησης

γ) Παρουσίαση βασικών σημείων-κλειδιά για να διακριθεί μια ομάδα στον διαγωνισμό

δ) Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Στην ημερίδα αυτή συμμετείχαν περίπου 50 άτομα χωρίς οικονομική επιβάρυνση, μετά από την ευγενική πρωτοβουλία του Δημήτρη Πολυματίδη. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τον διαγωνισμό και να επιλύσουν όλες τις απορίες τους.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead