Loading...
Menu
Δύο χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις για την Ελένη Μαρία Κιακίδου

Δύο χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις για την Ελένη Μαρία Κιακίδου

Η Κιακίδου Ελένη - Μαρία, μαθήτρια της Α' τάξης του 1ου Λυκείου του Ανατόλια, και αθλήτρια του Ταεκβοντό ITF της ΧΑΝΘ, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της στο τουρνουά Croatian open Taekwon Do ITF Christmas cup, στο Σλαβόνσκι Μπροτ της Κροατίας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2019. Μια εβδομάδα αργότερα κατέκτησε για τρίτη φορά, το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας της, Young Female 14-15, -60kg, στο κορυφαίο παγκοσμίως διεθνές open, το 7th European King of Taekwondo ITF που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο Μίμης Τσικίνας της ΧΑΝΘ, με την συμμετοχή περίπου 1400 αθλητών και 115 συλλόγων από 14 διαφορετικές χώρες!

Τον Οκτώβριο η μαθήτρια της Α' Λυκείου αναδείχθηκε χρυσή πρωταθλήτρια στο 3ο Πανελλήνιο κύπελλο που διεξήχθη  από την Α.Ο.Τ.Ε. στις 19 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία Νεανίδων 14-15, -60kg. Η Ελένη έχοντας συνολικά δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στον θεσμό των τριών κυπέλλων τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατηγορίας της και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος σε κάποιο από τα A class European tournaments του Ταεκβοντό στο εξωτερικό.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead