Loading...
Menu
Η ομάδα του ΙΒ και φέτος στους τελικούς της «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης»

Η ομάδα του ΙΒ και φέτος στους τελικούς της «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης»

Η ομάδα IB του Κολλεγίου Ανατόλια τήρησε την παράδοση που τη θέλει στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας πετυχαίνοντας, και αυτή τη χρονιά, τη συμμετοχή της στους τελικούς του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece, και η τελική φάση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2020.

Συνδυάζοντας την πρόνοια για το περιβάλλον, την αειφορία, το σύγχρονο marketing και την κοινωνική υπευθυνότητα, η φετινή ομάδα του ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια δημιούργησε τη GRID μία υπηρεσία συλλογής χρησιμοποιημένων ρούχων από καταναλωτές και διάθεσης αυτών σε καταστήματα, με σκοπό την ανακύκλωσή τους και την παραγωγή νέων ρούχων. Ο καταναλωτής σε αντάλλαγμα συλλέγει πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα ή να αποδοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με τη μορφή χρηματικής βοήθειας.

Η ομάδα αποτελείται από τους Παπαγεωργίου Αθηνά, Καραβιώτη Χριστίνα, Στεργίου Πέτρο, Κουπουρτιάδου Ευγενία, Παπάρα Δημήτριο, Ντέντια Δημήτριο, Κρανιώτη Δημήτριο, Τζιμούρτο Γεώργιο, Παπαοικονόμου Ελένη, Καφάτο Εμμανουήλ, Σαρίδη Μικαέλα, Πυροβέτση Νικόλαο, Παπαγεωργίου Ηλέκτρα, Κουρεμενά Κυριακή, Κυρατζιάκου Αικατερίνη, Τάσσου Άννα, Καλαϊτζίδη Ιωάννη, Στεργίου Κωνσταντίνο.

rsz img 3521

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες, με αλφαβητική σειρά, είναι:

  • · ECOWAVE-Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης-
  • · ELEPHANT-ΓΕΛ Φιλοθέης & ΓΕΛ Τραγαίας Νάξου
  • · FeyeREi- ΕΠΑΛ Μυκόνου
  • · GRID– Κολλέγιο Ανατόλια
  • · jewelQRy- Εκπαιδευτήρια Καντά
  • · KINESIS- Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας
  • · Linkteen– Εκπαιδευτήρια Κωστέα -Γείτονα
  • · MEDINOW- Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού
  • · STUSHION- PIERCE
  • · VProject–Σχολή Μωραΐτη

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωναϊού, οι διαγωνιζόμενοι, κριτές, προσκεκλημένοι και το κοινό θα συνδεθούν απευθείας από τα σπίτια τους για συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν live όλη τη διαδικασία: από την αξιολόγηση των ομάδων μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Οι παρουσιάσεις των μαθητών θα προβληθούν την ημέρα του τελικού μαγνητοσκοπημένες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια live 15λεπτη συνέντευξη με τους κριτές.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΙB και καλή επιτυχία στην τελική φάση!

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead