Loading...
Menu
Η «καρδιά» των Clubs χτυπάει ξανά…
Future Life Saviors Club

Η «καρδιά» των Clubs χτυπάει ξανά…

Δυναμική επανεκκίνηση έκανε το πρόγραμμα των Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων του σχολείου στις 23 Νοεμβρίου με περισσότερους από 45 ομίλους να λειτουργούν διαδικτυακά κατά τις απογευματινές ώρες. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς περίπου 600 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του IB συμμετέχουν ήδη στις δραστηριότητες υπό την επίβλεψη 49 καθηγητών – συμβούλων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Biology Club
BioClub

Πίσω από την προσπάθεια αυτή στοιχήθηκαν οικειοθελώς και με ενθουσιασμό επτά μέλη του διοικητικού προσωπικού, δύο καθηγητές του Κολλεγίου οι οποίοι έχουν συνταξιοδοτηθεί, καθώς και τρεις απόφοιτοι που είναι κοντά στο σχολείο και έχουν αναπτύξει έντονους δεσμούς με το πρόγραμμα Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων μέσα από τις θετικές εμπειρίες που είχαν ως μαθητές. Πέρα από τους ενήλικες, 19 μαθητές και μαθήτριες από το ΙΒ και τις τάξεις του Λυκείου έσπευσαν να αναλάβουν, υπό τη διακριτική επίβλεψη καθηγητών, τον ρόλο του συμβούλου προς τους μικρότερους μαθητές.

Η κινητοποίηση της κοινότητας του σχολείου ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει την αξία του προγράμματος αλλά και την ιδιαίτερη θέση που έχει στην καρδιά όλων. «Η ανταπόκριση όλων ήταν πολύ συγκινητική. Τόσο των παιδιών που αδημονούσαν για την έναρξη των clubs, αλλά κυρίως των καθηγητών μας που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση βοηθώντας τα παιδιά να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να ανακαλύψουν πτυχές της προσωπικότητάς τους μέσα από ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων» ανέφερε η Λήδα Αντωνίου, Διευθύντρια του Προγράμματος Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων.

Arts and Krafts Club
rsz 1rsz arts crafts
Journalism Club 

rsz 1rsz journalism

Health and Fitness Club

Health and Fitness

Οι συναντήσεις των ομίλων πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 3 έως τις 8 το βράδυ, με αρκετούς μαθητές και μαθήτριες να παρακολουθούν τρεις ή τέσσερις ομίλους. 

. Για πιο πολλές πληροφορίες για το πρόγραμμα των ομίλων, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας όπου βρίσκεται το club booklet και το ημερήσιο πρόγραμμα.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead