Loading...
Menu
Η ομάδα Matchpoint του ΙΒ στον τελικό του Junior Achievement Greece

Η ομάδα Matchpoint του ΙΒ στον τελικό του Junior Achievement Greece

Στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στους τελικούς της διοργάνωσης «Mαθητική Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece, βρέθηκε και φέτος το ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια.

Φέτος το ΙΒ συμμετέχει με την ομάδα Matchpoint και σύνθημα “Find your sports mate”, μία διαδικτυακή εφαρμογή για τη διευκόλυνση της σωματικής άσκησης.

Μέσω της εφαρμογής όσοι θέλουν να αθληθούν και να παίξουν τένις, μπάσκετ ή ποδόσφαιρο μπορούν να αναζητήσουν διαθέσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις και να βρουν συμπαίκτες, αντιπάλους και συναθλούμενους.

Τα μέλη της ομάδας έκαναν πρωτογενή έρευνα όπου διαπίστωσαν τόσο την ανάγκη της σωματικής άσκησης, αλλά και τη δυσκολία στην εξεύρεση χώρων και συμπαικτών, η οποία είναι και χρονοβόρα και πολλές φορές καταλήγει άκαρπη.

Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα ακούει στο Matchpoint καθώς διευκολύνει την εύρεση αθλητικών εγκαταστάσεων και δικτυώνει άτομα με κοινά αθλητικά ενδιαφέροντα.

Η ομάδα αποτελείται από τους Αντωνίου Θάλεια, Τσιότσκα, Άννα- Ναταλία, Πετρίδη Μαρία Σαλώμη, Γαλατσοπούλου Κορνηλία-Δανάη, Αλεξανδρίδου Κωνσταντίνα, Μαυρομμάτη Σταύρο, Σπανό Παναγιώτη, Φάκα Πλάτωνα, Τσιταμπάνη Νικόλαο-Σπυρίδωνα, Αξαρλή Ασημίνα, Βαμβακά Ιωάννη και Παπαγεωργίου Αχιλλέα από το ΙΒ1 και τους Τζιμούρτο Γεώργιο, Καφάτο Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου Ηλέκτρα και Στεργίου Κωνσταντίνο από το ΙΒ2.

Company Program Team

Κατόπιν αξιολόγησης των business plans, ανακοινώθηκαν οι δέκα ομάδες που προκρίνονται στον τελικό της «Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2021». Κατ’ αλφαβητική σειρά ονομασίας των μαθητικών επιχειρήσεων, είναι οι παρακάτω:

 

1

Art-tech

Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων

2

BRIDGING Γεφυρώνοντας τις γενιές

1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

3

FlowOn

Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας

4

Fluffy shelter

1ο Γυμνάσιο Ερέτριας

5

inFORmYOUTH.GR

Αριστοτέλειο Κολλέγιο

6

Lifeprint

Pierce - The American College of Greece

7

Matchpoint

Κολλέγιο Ανατόλια

8

NEW CONTROL-E

Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

9

Passboard

Εκπαιδευτήρια Καντά

10

StandbyMe

ΓΕΛ Επισκοπής

 Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Matchpoint και στους "προπονητές" τους!

 

Δείτε παρακάτω το promo video της ομάδας

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead