Loading...
Menu
Τελετή Αποφοίτησης του Anatolia High School 2021

Τελετή Αποφοίτησης του Anatolia High School 2021

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του Anatolia High School με τη συμμετοχή όλων των τελειοφοίτων του Γενικού Λυκείου και του IB Diploma Programm του Κολλεγίου Ανατόλια. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εντυπωσιακή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Κολλεγίου Ανατόλια με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του  Προέδρου του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνου Βλάχου ο οποίος ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που κατέβαλε την περασμένη χρονιά, και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο του σχολείου. Ο κ. Βλάχος συνεχάρη τους τελειοφοίτους για την αντοχή, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα που επέδειξαν και για τις ακαδημαϊκές τους επιτυχίες. Περισσότερα από 80 τελειόφοιτοι και τελειόφοιτες, οι περισσότεροι από το ΙΒ, έγιναν δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού, με τους 40 να εισάγονται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα που βρίσκονται στα 50 καλύτερα του κόσμου και τους 10 να εισάγονται σε στα 15 καλύτερα του κόσμου. Όσον αφορά στις φετινές Πανελλαδικές, οι υποψήφιοι του Κολλεγίου Ανατόλια σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις καθώς σε σύνολο 133 υποψηφίων, οι 50 συγκέντρωσαν βαθμολογία υψηλότερη από 17.000 μόρια. «Στο χέρι σας να χαράξετε τη δική σας πορεία και να γίνετε ευτυχισμένοι και πλήρεις  ως άνθρωποι και προσωπικότητες. Είστε μία γενιά που πιστεύουμε ότι θα δομήσει έναν κόσμο πιο δίκαιο, πιο βιώσιμο, πιο ισορροπημένο» υπογράμμισε ο κ. Βλάχος.

HS Commencement 2021 4

Κεντρικός ομιλητής της φετινής εκδήλωσης ήταν ο Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος του Ομίλου SANI/IKOS. Άνθρωπος με ευρεία και πολυδιάστατη αντίληψη, ο Σταύρος Ανδρεάδης συνέδεσε την επιχειρηματικότητα με τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και την προστασία του δημόσιου χώρου, πρωτοστατώντας στη δημιουργία πολιτιστικών θεσμών όπως το Sani Festival και στην κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας με την ίδρυση της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδας (ΠΕΕΒΕ). O ομιλητής παρότρυνε τους φετινούς τελειοφοίτους να ενδιαφερθούν πραγματικά για την κοινωνία, προσφέροντάς της ό, τι μπορούν και στο μέτρο που μπορούν. «Ενταχθείτε, ήδη από την ηλικία αυτή, με την ορμή και τον ενθουσιασμό σας σε ομάδες, που έχουν στόχο και κάνουν το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζείτε καλλίτερο, πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο και πιο πολιτισμένο. Να είστε βέβαιοι πώς έτσι θα ζήσετε μια πολύ πιο ευτυχισμένη ζωή, που θα επιτρέψει στο ταλέντο και τις ικανότητές σας να ανθίσουν, σε μια κοινωνία που τη χτίσατε και εσείς μαζί με τους άλλους, μια κοινωνία που έχει αξίες και αρχές. Τέλος η αγάπη φροντίστε να κυριαρχήσει στην προσωπική ζωή σας» είπε ο κ. Ανδρεάδης.

HS Commencement 2021 5

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής Αποφοίτησης απονεμήθηκαν τα βραβεία επίδοσης στους αριστούχους. Από το 1ο Λύκειο διακρίθηκαν η Νικολέττα Παπαχρήστου Μπακιρτζή (1ο βραβείο), η Ελένη Καταφυγιώτου (2ο βραβείο), και ο Γεώργιος Γκιουλέκας (3ο βραβείο). Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να απονείμει βραβείο στον μαθητή ή τη μαθήτρια που συγκεντρώνει τα περισσότερα από τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του μαθητή/τριας του Κολλεγίου Ανατόλια. Το βραβείο απονεμήθηκε στην Ελένη Καταφυγιώτου.  

Από το 2ο Λύκειο βραβεύθηκαν η Δήμητρα Καλεβρά Βεζυρτζή (1ο βραβείο), η Ελένη Γεωργιάδου (2ο βραβείο), η Τέα Τσανελάρη (3ο βραβείο), ενώ το βραβείο μαθητικού προφίλ απονεμήθηκε στη Φαίδρα Στυλιανού.

Από το I.B.D.P. βραβεύτηκαν ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης (1ο βραβείο), η Σμαράγδα Γκόλια (2ο βραβείο), ο Παναγιώτης Κουτσούκος και η Αναστασία Ρόμπη (3ο βραβείο), ενώ το Ι.Β.D.P. Learner Award έλαβε η Παναγιώτα Τσιάλη.

Για την επίδοσή τους στην αγγλική γλώσσα διακρίθηκαν οι Ελένη Καταφυγιώτου (1ο Λύκειο), Ελένη Γεωργιάδου (2ο Λύκειο), Κατερίνα Παπανικολάου (IBDP).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που ξεχώρισαν για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες ήταν οι Ηλιάνα Αξαρλόγου, Μαρία Δαουκοπούλου, Άννα Δασκοπούλου, Δημήτριος Ελευθεριάδης, Ξανθούλα Πάολα Ζογλοπίτη, Φανή Κορπέτη, Δημήτριος Κρανιώτης, Μαρία Μαρκελλα Ξανθοπούλου, Ευγενια Στρατάκη, Φαίδρα Στυλιανού.

Το βραβεία athletic achievement απονεμήθηκε στους Χάρη Παπαδόπουλο, Νικολέττα Αντωνιάδου και Νικολέττα Καρύδα,  ενώ τα βραβεία Best Athlete στους Σωτήρη Καραγιάννη, Πάρη Πεντούση και Γιάννη Πειστικό.

.

HS Commencement 2021 1

Από το 1ο ΓΕΛ του Κολλεγίου Ανατόλια, Γιώργος Γκιουλέκας (3ο βραβείο), Ελένη Καταφυγιώτου (2ο βραβείο & βραβείο Μαθητικού Προφίλ), ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου Κυριάκος Αρβανίτης, και Νικολέττα Παπαχρήστου Μπακιρτζή (1ο βραβείο). 

 

HS Commencement 2021 2

Από το 2ο ΓΕΛ του Κολλεγίου Ανατόλια, Φαίδρα Στυλιανού (βραβείο Μαθητικού Προφίλ), Τέα Τσανελάρη (3ο βραβείο), Ελένη Γεωργιάδου (2ο βραβείο), Δήμητρα Καλεβρά Βεζυρτζή (1ο βραβείο), και ο υποδιευθυντής του 2ου Λυκείου Λέων Ναρ.

 

HS Commencement 2021 18

Από το I.B.D.P. Ιωάννης Καλαϊτζίδης (1ο βραβείο), Σμαράγδα Γκόλια (2ο βραβείο), Παναγιώτης Κουτσούκος και Αναστασία Ρόμπη (3ο βραβείο), Παναγιώτα Τσιάλη ( Ι.Β.D.P. Learner Award) με τη διευθύντρια του I.B.D.P. του Κολλεγίου Ανατόλια Άννα Μπίλλη - Πετμεζά. 

 

HS Commencement 2021 15

Η Έλεν Χονδρόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Αγγλικών, με τις μαθήτριες που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους στην αγγλική γλώσσα Ελένη Καταφυγιώτου (1ο Λύκειο), Ελένη Γεωργιάδου (2ο Λύκειο), και Κατερίνα Παπανικολάου (IBDP).

 

HS Commencement 2021 13

Οι τελειόφοιτοι και τελειόφοιτες που έλαβαν βραβεία εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων: (από αριστερά) Φαίδρα Στυλιανού.Ευγενια Στρατάκη,Μαρία Μαρκελλα Ξανθοπούλου, Δημήτριος Κρανιώτης, Φανή Κορπέτη, Λήδα Αντωνίου Διευθύντρια Εξωδιδακτικών  Δραστηριοτήτων, Ηλιάνα Αξαρλόγου, Μαρία Δαουκοπούλου, Άννα Δασκοπούλου, Δημήτριος Ελευθεριάδης, Ξανθούλα Πάολα Ζογλοπίτη.
 
HS Commencement 2021 14
Οι μαθητές και μαθήτριες που βραβεύθηκαν με το βραβείo Athletic Achievement Χάρη Παπαδόπουλος, Νικολέττα Αντωνιάδου και Νικολέττα Καρύδα. η Γεωργία Αντωνιάδου, Επικεφαλής Τμήματος Φυσικής Αγωγής, και οι μαθητές που έλαβαν το βραβείο Best Athlete Γιάννης Πειστικός, Σωτήρης Καραγιάννης και Πάρης Πεντούσης.   

 

HS Commencement 2021 12

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση των τελειοφοίτων που διάβασαν οι Ηλιάνα Αξαρλόγλου (1ο Λύκειο), Έλενα Δάπη (2ο Λύκειο) και Παναγιώτα Τσιάλη (IBDP).

 

 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead