Loading...
Menu
Πρόκριση της μαθήτριάς μας Στέλλας Γκάλη στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022

Πρόκριση της μαθήτριάς μας Στέλλας Γκάλη στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022

Στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού 2022 πρόκειται να συμμετάσχει μία νέα μαθήτρια του Anatolia High School, η Στέλλα Γκάλη που θα φοιτήσει φέτος στην Α΄ Λυκείου.

Η νεαρή αθλήτρια και μέλος της ομάδας «Ελληνικό Αστέρι» του Α.Σ. «Ελληνικό Αστέρι» πήρε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Cheerleading 2021» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από την Ελληνική Ομοσπονδία  Cheerleading, κερδίζοντας με την ομάδα της ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο και την πρόκριση στις δύο διεθνείς διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, η ομάδα Cheer Jazz Γυναικών-Ανδρών κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022, και η ομάδα Cheer free style Pom Γυναικών-Ανδρών κέρδισε το αργυρό μετάλλιο και την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022.

rsz 1rsz img 2012

Το cheerleading ξεκίνησε στη δεκαετία του 1880 στο πανεπιστήμιο του Princeton από ως μία εμψυχωτική πρωτοβουλία μεταξύ συμφοιτητών κατά τη διάρκεια των αθλητικών αγώνων, ενώ για πολλά χρόνια παρέμενε μία αμιγώς ανδρική δραστηριότητα. Σήμερα είναι ένα αναγνωρισμένο άθλημα Γυναικών και Ανδρών - θα ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2024 - και το οποίο συνδυάζει τον χορό, τη γυμναστική, τα ακροβατικά, την τεχνική, τη δύναμη, τη συνεργασία και την καλή διάθεση. Το cheerleading είναι ευρέως διαδεδομένο στο εξωτερικό με περισσότερους από 10 εκ. ενεργούς αθλητές και αθλήτριες σε όλον τον κόσμο, και πρόσφατα άρχισε να  καλλιεργείται στην Ελλάδα.

 Συγχαρητήρια στη Στέλλα και ευχές για νέες διακρίσεις στο άθλημα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομάδα Ελληνικό Αστέρι στις δύο εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάυθλημα στα παρακάτω link

Cheer Jazz Γυναικών-Ανδρών (χρυσό μετάλλιο)

Cheer free style Pom (αργυρό μετάλλιο)

 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead