Loading...
Menu
2η θέση για τον Γαλανό-Ραφαήλ Μοσχόπουλο στην 8η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πειραματικής Φυσικής

2η θέση για τον Γαλανό-Ραφαήλ Μοσχόπουλο στην 8η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πειραματικής Φυσικής

Ο Γαλανός-Ραφαήλ Μοσχόπουλος μαθητής του Κολλεγίου Ανατόλια ήταν από τους μαθητές που διακρίθηκαν στην κατηγορία του στην 8η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πειραματικής Φυσικής. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως στις 9 Μαΐου 2021 στη Σόφια της Βουλγαρίας και εκτός από τις χώρες των Βαλκανίων συμμετείχαν η Γερμανία, το Καζακστάν, ο Καναδάς και η Ρωσία.

Αν και το πείραμα δεν εντάσσεται πλέον στη διδασκαλία της Φυσικής στην Ελλάδα ο Γαλανός Ραφαήλ, στην κατηγορία S, και ο Ρωμανός Γκουγκουλιάς (στην κατηγορία L)  από το Πρότυπο Σχολείο Αθηνών κατάφεραν να κατακτήσουν μία από τις κορυφαίες θέσεις της διεθνούς διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές – μέντορες των μαθητών καθώς συνεχίζουν να κάνουν πειράματα στην τάξη και να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών τους σε διεθνείς διαγωνισμούς.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead