Loading...
Menu
Συνέντευξη: Κίμωνας Στέφος '95

Συνέντευξη: Κίμωνας Στέφος '95

Μιλήσαμε με τον Κίμωνας Στέφο, απόφοιτο του Anatolia High School της τάξης του ’95.  Ο Κίμωνας αφού πήρε το πτυχίο του από το Φυσικό του ΑΠΘ, ακολούθησε  το πάθος του για το μάρκετινγκ και τον αθλητισμό και έτσι συνέχισε κάνοντας MBA στο ESADE Business School στη Βαρκελώνη και  μεταπτυχιακές σπουδές σε  Sports Marketing & Communication στο Univerista Ca’Foscari της Βενετίας.Η πορεία των σπουδών του τον έφερε μπροστά στη δουλειά των ονείρων του, στην Ευρωλίγκα (Euro league Basketball), όπου είναι Διευθυντής of Corporate Partnership & Licensing Sales.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι Ethics and Solidarity.   

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο…

αυτή η αίσθηση να βγαίνεις στο «μεγάλο διάλειμμα» μπροστά στο Macedonia και να έχεις όλο το campus για σένα και τους φίλους σου.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

θα έλεγα οι δύο αγαπημένοι είναι το «τοτέμ» των καθηγητών, o «Koυτσό», απόλυτο παράδειγμα οργανωμένης δουλειάς, πειθαρχίας και σωστής επικοινωνίας δασκάλου με μαθητή. Στην ίδια θέση, ο συγχωρεμένος ο Markham οργανωμένος, αυστηρός, από τις πιο απολαυστικές διδασκαλίες. Δυστυχώς λείπουν τέτοιοι δάσκαλοι στις εποχές μας …

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus είναι …

το δεντράκι στο κυλικείο μπροστά, σημείο συνάντησης σε όλα τα διαλείμματα με τους φίλους μου.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

αποκτήσω μια μοναδική κουλτούρα και αυτοπεποίθηση, που με συνόδευε μετέπειτα στη ζωή μου, σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, εταιρεία ή συνάντηση έχω παρευρεθεί.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

Ethics and Solidarity.   

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι …

η νοσταλγία των εφηβικών χρόνων. 

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

να συνεργάζομαι καθημερινά με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

την απόφασή μου να κάνω MBA στη Βαρκελώνη.

Στο μέλλον θέλω να ….

να δημιουργήσουμε ένα master σε sports marketing και να συνδυάσουμε την τρομερή αμερικανική αθλητική κουλτούρα του σχολείου μας με το ακαδημαϊκό κομμάτι.

 

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις και νέα και ενημερωθείτε για τις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια στο anatolia.edu.gr/alumni. 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead