Loading...
Menu
Διαγωνισμός Make a Wish: Ένα «αστέρι» στο Κολλέγιο Ανατόλια
Η Ανθή Τσικουδή και η Θάλεια Χρηστίδου παραλαμβάνουν το "αστέρι" τους στον διαγωνισμό της Make a Wish

Διαγωνισμός Make a Wish: Ένα «αστέρι» στο Κολλέγιο Ανατόλια

Το Κολλέγιο Ανατόλια ήταν ανάμεσα στους νικητές του σχολικού διαγωνισμού που διοργάνωσε την περσινή χρονιά το «Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)». Η Ανθή Τσικουδή και η Θάλεια Χρηστίδου, μαθήτριες της 1ης Γυμνασίου πέρυσι (του τμήματος 1D/A), κέρδισαν το βραβείο του διαγωνισμού στην κατηγορία «Παραγωγή Τραγουδιού»/Γυμνάσια. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας «Σεράφειο» του Δήμου Αθηναίων, όπου οι δύο μαθήτριες παρέλαβαν το βραβείο τους διά ζώσης.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε την περσινή σχολική χρονιά στο πλαίσιο του Service as Action με σύμβουλο-καθηγήτρια την Ελένη Κοσμίδου και με αφορμή συζήτηση που είχε γίνει με το συγκεκριμένο τμήμα (1D/A) για τη δράση του «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)». Τα παιδιά έδειξαν πολύ ενδιαφέρον και θέλησαν να συνεισφέρουν έμπρακτα στον σκοπό της οργάνωσης αγοράζοντας τα «Αστέρια της Ευχής». Επιπλέον επτά μαθήτριες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής 2021» στις κατηγορίες βίντεο και τραγούδι, για τα οποία εργάστηκαν με πολλή όρεξη και δημιουργικότητα.

Συγχαρητήρια στην Ανθή Τσικούδη και Θάλεια Χρηστίδου για τη διάκριση, και σε όλο το τμήμα  για το ενδιαφέρον που έδειξε στο πλαίσιο του Service as Action.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής 2020 – 2021 εδώ.

  • Το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Make a Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, καθώς η εκπλήρωση της ευχής εκτιμάται ότι βοηθά το παιδί να ανακτήσει τις σωματικές και συναισθηματικές δυνάμεις του και κατά αυτόν τον τρόπο να ανταποκριθεί καλύτερα στη θεραπεία του.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead