Loading...
Menu
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Anatolian Racers «τρέχει» στους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in School

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Anatolian Racers «τρέχει» στους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in School

Το Κολλέγιο Ανατόλια, συνεπές στην παράδοση των τελευταίων ετών, συμμετείχε στους  Τελικούς Αγώνες του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2021 με τέσσερις ομάδες: την Anatolia Racers, την Lightning Racing Team (Γυμνασίο), την Apex Racers (Λύκειο) και την Storm Racers (Γυμνάσιο).

Η ομάδα Anatolian Racers κατέλαβε την πρώτη θέση στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον περασμένο Οκτώβριο, και προκρίθηκε στους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in School, όπου θα συμμετάσχει ως ομάδα συνεργασίας. 

Αποτελούμενη από τους μαθητές Δημήτρη Παπαοικονόμου, Ιάσωνα Παπαϊωάννου, Φίλιππο Βρύζα, Αναστασία Παπαναστασίου,  Παναγιώτη Παπαναστασίου, Λεωνίδα Μίτσα, Μάξιμο Μπομπορίδη, Αλκιβιάδη Πανταζή, Δημήτρη Δημητριάδη και Νάσσο Παπασαραφιανό η ομάδα συγκέντρωσε εντυπωσιακές βαθμολογίες και βρέθηκε στην 1η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα.

Anatolian Racers F1 in Schools 2021

Πέρα από το βραβείο της νικήτριας-πρωταθλήτριας ομάδας οι Anatolian Racers έλαβαν:  

  • Βραβείο Καλύτερου Χαρτοφυλακίου - Portfolio Project Management & Enterprise
  • Βραβείο Καλύτερου Χαρτοφυλακίου - Portfolio Design & Engineering
  • Βραβείο Καλύτερων Ενεργειών Marketing & Sustainability

Ο διαγωνισμός τεχνολογίας αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή μίας μικρογραφίας αγωνιστικού αυτοκινήτου Formula 1, και θεωρείται από τους μεγαλύτερους στον κόσμο και από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς ενισχύει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά, και βοηθά στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων.

Η ομάδα Lightning Racing Team (Γυμνασίο Κολλεγίου Ανατόλια) πραγματοποίησε επίσης μια καλή εμφάνιση και κατέλαβε τη 10η θέση. Οι ομάδες Apex Racers (Λύκειο) και Storm Racers (Γυμνάσιο) κατέλαβαν την 13η και 14η θέση αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα «πληρώματα» και καλή επιτυχία στους Anatolian Racers που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Τελικούς 2021 (22)!

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead