Loading...
Menu
Οι μαθητές του ΙΒ συμμετέχουν σε χριστουγεννιάτικο bazaar σε μια «Πράξη Αγάπης»

Οι μαθητές του ΙΒ συμμετέχουν σε χριστουγεννιάτικο bazaar σε μια «Πράξη Αγάπης»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που οργανώνει ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης». Το bazaar πραγματοποιείται στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, στο πάρκο «Αστερόκοσμος» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την ευγενική χορηγία της joom.com.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης». Το έργο ανέλαβαν οι ταλαντούχοι μαθητές και μαθήτριες του ΙΒ με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Εικαστικών, Χριστίνας Δουρή, και δημιούργησαν συλλεκτικά εορταστικά αντικείμενα με σκοπό την ενίσχυση παιδιών με βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Praxi agapis IB bazaar 3

Praxi agapis IB bazaar 4

Ευχόμαστε όλοι να αγκαλιάσουν τη θαυμάσια πρωτοβουλία των παιδιών για αυτήν την πράξη αγάπης και να στηρίξουν το bazaar του Οργανισμού που εδώ και επτά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. 

Praxi agapis IB bazaar 6

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead