Loading...
Menu
The play that goes wrong… Anatolia edition από το Drama Club

The play that goes wrong… Anatolia edition από το Drama Club

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων μιούζικαλ, το Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου Ανατόλια, επιστρέφει στο θεατρικό προσκήνιο παρουσιάζοντας το έργο The play that goes wrongAnatolia edition. Η παράσταση ανεβαίνει στις 18, 19, 20 & 25, 26, 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 8:00 μ.μ., στο θέατρο Raphael του Κολλεγίου Ανατόλια.

Η παράσταση στην οποία παίζουν μαθητές και μαθήτριες Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια είναι μία διασκευή της ανατρεπτικής βρετανικής κωμωδίας The play that goes wrong («Το έργο που πάει λάθος») των Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς, που τιμήθηκε το 2015 με το βραβείο Lawrence Olivier ως Καλύτερη Νέα Κωμωδία και έκτοτε έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 27 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Για την παράσταση του Drama Club το κείμενο διασκευάστηκε από τους καθηγητές του Κολλεγίου Ανατόλια Βαγγέλη Μανιτάκη, Ζωή Χαραλάμπους και Ελένη Ζήκα. Πρωταγωνιστές οι μαθητές και μαθήτριες του Anatolia High School οι οποίοι υποδύονται τους εαυτούς τους σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν το έργο The Murder at Morley House. Η παράσταση καταστρέφεται από τους χαρακτήρες που εμπλέκονται σε ένα χάος: ξεχνούν τα λόγια τους, μπερδεύουν εισόδους και εξόδους, φοβούνται τη σκηνή, δυσαρεστούνται με τη θέση στην οποία βρίσκονται και δεν έχουν αίσθηση της καταστροφής που προκαλούν γύρω τους.

Στην Anatolian αυτή εκδοχή, το κοινό έχει την δυνατότητα να απολαύσει όχι μόνο την ξανα-επινοημένη πλοκή του θεατρικού αυτού έργου, αλλά και ένα παράλληλο χορευτικό θέαμα υπό την καθοδήγηση της Χριστίνας Παγίδου, χορογράφο του Pinewood International School. Το εντυπωσιακό σκηνικό και τα κουστούμια είναι της Χριστίνας Δουρής και η μουσική επιμέλεια, και διδασκαλία των τραγουδιών της Έφης Ράτσου.

Ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου ανεβάζει μιούζικαλ τα τελευταία 43 χρόνια κι έχει αποτελέσει φυτώριο πολλών γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ των έργων που έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια είναι το Σικάγο, Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουει, Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, Όπερα της Πεντάρας κ.α.

Παραστάσεις: 18, 19, 20 & 25, 26, 27 Φεβρουαρίου 2022

Έναρξη παραστάσεων:  8:00 μ.μ.
Θέατρο Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια

Πληροφορίες: Γραφείο Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων
τ. 2310 398373 & 2310 398328 (Δ-Π 08:30 - 15:00)

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead