Loading...
Menu
Safewalk: Ψηφίστε την ομάδα του IB Diploma Program για το Καλύτερο Promo Video Εικονικής Επιχείρησης 2022

Safewalk: Ψηφίστε την ομάδα του IB Diploma Program για το Καλύτερο Promo Video Εικονικής Επιχείρησης 2022

Με σύνθημα «You walk we keep you safe» η ομάδα του IB Diploma Program του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχει με το Safewalk στον διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2022» του Junior Achievement Greece.

To Safewalk είναι ένας ηλεκτρονικός μηχανισμός υποβοήθησης ανθρώπων, με ολική ή μερική δυσκολία όρασης, για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, και εξαιρετικά εύκολος και φιλικός στη χρήση του από παιδιά. Λαμβάνοντας υπόψη τον πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων με προβλήματα όρασης, τα οποία ανέρχονται στα 300 εκ. σε όλον τον κόσμο και περίπου 30.000 στην Ελλάδα, η 20μελής ομάδα προτείνει αυτόν τον καινοτόμο μηχανισμό, που λειτουργεί με αισθητήρες υπερήχων, ανιχνεύει εμπόδια εντός τεσσάρων μέτρων και προειδοποιεί έγκαιρα τον χρήστη με ηχητικό μήνυμα και δόνηση.Ο μηχανισμός έχει επιπροσθέτως τη δυνατότητα ανίχνευσης πτώσης του χρήστη και αυτόματης ειδοποίησης προεπιλεγμένης επαφής στην παραπάνω περίπτωση, ή εκούσιας ειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Safe walk 1PNG 

Safe walk 2PNG

 

Η πρώτη φάση της διοργάνωσης αφορά το Καλύτερο Promo Video Εικονικής Επιχείρησης 2022.

  • Η βαθμολογία του κοινού αποτελεί το 80% της βαθμολογίας. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία περνάει απευθείας στον τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022».
  • Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 11 Μαρτίου 2022.
  • Μπορείτε να ψηφίσετε έως τρία βίντεο στον σύνδεσμο https://jagreece.org/promovoting/

Ο νικητής της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στις 18 Μαρτίου 2022.

Η Safewalk αποτελείται από τους:

Άννα- Ναταλία Τσιότσκα, Θάλεια Αντωνίου, Νικόλαο-Σπυρίδωνα Τσιταμπάνη, Αχιλλέα Παπαγεωργίου, Κορνηλία-Δανάη Γαλατσοπούλου, Ιωάννη Βαμβακά, Μαρία Σαλώμη Πετρίδη, Ιφιγένεια Ζαταγιά, Αχιλλέα Δρακωτό, Κωνσταντίνο Δούκα, Ελένη Σκάλκου, Νικόλαο Μπουτσιούκη, Φίλιππο Σακελλαρίου, Αριστείδη Κουτσόπουλο, Γαλανό-Ραφαήλ Μοσχόπουλο, Δημήτριο Σερεμέτη, Καλυψώ Τζιμούρτου, Δημήτριος Παπαοικονόμου, Σαββίνα Σαλβαρίδου.

Υπεύθυνη του Προγράμματος Εικονικής Επιχείρησης είναι η Αθηνά Λιόντα, καθηγήτρια του IB Diploma Program, και μέντορας της ομάδας ο Γιώργος Κόκκας, Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT – American College of Thessaloniki.

Safewalk team

 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead