Loading...
Menu
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά στην Ουκρανία σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά στην Ουκρανία σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η δραματική κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών κινητοποίησε την κοινότητα του Κολλεγίου Ανατόλια που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η δράση οργανώθηκε και συντονίστηκε από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια. Η ανταπόκριση των μαθητών και μαθητριών από το Νηπιαγωγείο, το Γυμνάσιο - Λύκειο, το πρόγραμμα ΙΒDP και το Pinewood, καθώς και φοιτητών και φοιτητριών του ACT, γονέων, αποφοίτων και εργαζομένων ήταν πολύ μεγάλη, καθώς μέσα σε λίγες μόνο ημέρες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, αναλώσιμα, κουβέρτες, φάρμακα, είδη βρεφικής και παιδικής φροντίδας τα οποία συσκευάστηκαν σε 85 μεγάλες κούτες.   

Ukraine March 2022 1

Ukraine March 2022 2

Τα είδη παραδόθηκαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 σε εκπροσώπους του «Χαμόγελου του Παιδιού». Την επομένη ημέρα 12 μαθητές μας επισκέφθηκαν το Κέντρο Στήριξης της οργάνωσης για να βοηθήσουν στη διαλογή και συσκευασία ειδών που συλλέχθηκαν από άλλες πηγές.

Ευχαριστούμε όλη μας την κοινότητα για τη συγκινητική της προσφορά.

Ukraine March 2022 3

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead