Loading...
Menu
Δράση από το ΕΚΕΤΑ στο Anna Papagoergiou STEM Center για τα αστικά λύματα

Δράση από το ΕΚΕΤΑ στο Anna Papagoergiou STEM Center για τα αστικά λύματα

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, η ομάδα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) επισκέφτηκε το Anna Papageorgiou STEM Center και πραγματοποίησε μία εκπαιδευτική δράση με 20 μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου με τίτλο «AQUACYCLE: Βιώσιμη Επεξεργασία και Επαναχρησιμοποίηση Λυμάτων στην Περιοχή της Μεσογείου» το οποίο υλοποιείται εντός του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ENI CBC Med (Διασυνοριακής Συνεργασίας ENI «Θαλάσσια Λεκάνη της Μεσογείου).

Η ομάδα του ΕΚΕΤΑ, ως συντονιστής εταίρος του έργου, ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες σχετικά με την προώθηση της πρακτικής της επαναχρησιμοποίησης των επεξεργασμένων αστικών λυμάτων στις άνυδρες χώρες της Μεσογείου μέσα από την ανάπτυξη και επιδεικτική λειτουργία καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, ενώ στη συνέχεια οργανώθηκε και κυνήγι θησαυρού και γνώσεων.

EKETΑ STEM 4

EKETΑ STEM 8

EKETΑ STEM 5

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead