Loading...
Menu
Ο Τόλης Βουγιούκας πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος στο σκι

Ο Τόλης Βουγιούκας πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος στο σκι

Ο Απόστολος (Τόλης) Βουγιούκας μαθητής του 1ου ΓΕΛ του Κολλεγίου Ανατόλια (4A/A) αναδείχθηκε για το 2022 Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος Ελλάδας στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση GS, και δεύτερος Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος Ελλάδας στο Σλάλομ. Οι αγώνες του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο 22 και 23 Ιανουαρίου 2022 στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας από τον ΧΟΣ Γρεβενών, υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων), και στις αρχές Απριλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην ίδια τοποθεσία. Ο μαθητής είναι αθλητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Σκι με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες στην κατηγορία Παίδων και πολλές διακρίσεις.

Vougioukas April 4

Vougioukas April 3

Πολλά συγχαρητήρια στον Τόλη για τη μεγάλη επιτυχία του και την προσπάθεια που κάνει να συνδυάσει καθημερινά τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού με τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις.

Vougioukas April 2

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead