Loading...
Menu
O Απόστολος Λυκομήτρος χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

O Απόστολος Λυκομήτρος χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Ο Απόστολος Λυκομήτρος, απόφοιτος της τάξης του 2022, ήταν ένας από τους αθλητές που οδήγησαν την Εθνική Ομάδα στα υψηλότερα σκαλιά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Κ23 και Κ19. Ο Απόστολος αγωνίστηκε στο τετραπλό σκιφ Εφήβων μαζί με τους  Παναγιώτη Αδάμ, Νίκο Χωλόπουλο και Δημήτρη Παπάζογλου. Η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία.  

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Βαρέζε της Ιταλίας όπου η Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτη παγκόσμια δύναμη στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων κατακτώντας συνολικά τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο Απόστολος Λυκομήτρος έχει γίνει δεκτός με υποτροφία 100% στο Πανεπιστήμιο του Harvard, όπου θα σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business) και Οικονομικά (Economics), ενώ θα συμμετέχει και στην ιστορική κωπηλατική ομάδα του πανεπιστημίου. Παράλληλα με την ενασχόλησή του με τον πρωταθλητισμό, ο Απόστολος είχε όλα τα χρόνια της φοίτησής του στο Anatolia High School άριστη ακαδημαϊκή πορεία ανήκοντας πάντα στο 10% των καλύτερων μαθητών της τάξης του. 

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο για τη νέα μεγάλη διεθνή διάκριση.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead