Loading...
Menu
Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και τη Στέλλα Γκάλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και τη Στέλλα Γκάλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading

Η μαθήτρια του Anatolia High School Στέλλα Γκάλη στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με την ομάδα της «Ελληνικό Αστέρι» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading που διεξήχθη στην Αθήνα μεταξύ 1 και 3 Ιουλίου 2022.

Η Στέλλα Γκάλη ανέβηκε στην πρώτη θέση του ευρωπαϊκού βάθρου στην κατηγορία Senior Team Jazz με το «Ελληνικό Αστέρι», μία από τις 20 ελληνικές ομάδες που πήραν μέρος στη διοργάνωση. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο που κερδίζει η Ελλάδα σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση στη σύντομη ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας το οποίο άρχισε να καλλιεργείται πριν από δέκα χρόνια.

Συνολικά περισσότεροι από 2.500 αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από 21 χώρες, βρέθηκαν στο Κλειστό «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας και μάγεψαν το κοινό που τόσο στην κερκίδα, όσο και σε όλο τον κόσμο, καθώς οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το Ολυμπιακό Κανάλι.

Στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Γιώργος Αλικάκος, ο θρύλος του Ελληνικού και Παγκόσμιου μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, ο πρώην προπονητής και καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.

Gali European 2

 Συγχαρητήρια στη Στέλλα για τη μεγάλη διεθνή επιτυχία. Της ευχόμαστε ολόψυχα νέες διακρίσεις στα επόμενα αθλητικά της βήματα.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ομάδας «Ελληνικό Αστέρι» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την απονομή του χρυσού μεταλλίου εδώ.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead