Loading...
Menu
Χάλκινο μετάλλιο για τη Ροδή Σκαμπά και τη Μάγια Στύλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022
Οι αθλήτριες Ροδή Σκαμπά και Μάγια Στύλα με τις προπονήτριες τους Μανταλένα Τσιβιτανίδου και Δώρα Σιαξαμπάνη

Χάλκινο μετάλλιο για τη Ροδή Σκαμπά και τη Μάγια Στύλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022

Η Ροδή Σκαμπά και η Μάγια Στύλα, μαθήτριες της Α’  Γυμνασίου στο Anatolia High School, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022 που διεξήχθη στην Αθήνα τον Ιούλιο αντιπροσωπεύοντας την Εθνική ομάδα Εφήβων – Νεανίδων με την ομάδα τους  «Ελληνικό Αστέρι».

Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στην κατηγορία Cheer Jazz Junior (Εφήβων – Νεανίδων). Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 2.500 αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από 21 χώρες, χαρίζοντας στο κοινό εντυπωσιακές στιγμές. Οι προπονήτριες της ομάδας είναι η Μανταλένα Τσιβιτανίδου και η Δώρα Σιαξαμπάνη, η οποία εργάζεται στο Anatolia Elementary School ως προπονήτρια του club της Ρυθμικής.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κερδίζει μετάλλιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην κατηγορία Junior (Εφήβων – Νεανίδων). Να σημειωθεί ότι η ομάδα «Ελληνικό Αστέρι» των νεαρών αθλητριών αντιπροσωπεύοντας την Εθνική ομάδα Ανδρών – Γυναικών, στην οποία μετέχει η επίσης μαθήτρια του Anatolia High School Στέλλα Γκάλη, κέρδισε το πρώτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στη κατηγορία Cheer Jazz Senior (Ανδρών – Γυναικών).

Το Cheerleading – Αθλητικός Ομαδικός Χορός είναι ένα άθλημα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και πρόκειται να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028. Στο εξωτερικό αριθμεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ στη χώρα μας άρχισε να αναπτύσσεται πριν δέκα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη μεγάλη διεθνή διάκριση. Τις ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις.

Cheerleading HS students 1

Cheer Jazz Junior Team «Ελληνικό Αστέρι»

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead