Loading...
Menu
Επιτυχίες στις 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Επιτυχίες στις 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Η Αλεξία Σέξτου, μαθήτρια του ΙΒ1, και ο Σέργιος Χατζηαβραμίδης μαθητής της Α΄ Λυκείου του Anatolia High School, επελέγησαν στη βασική εξάδα της εθνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 98η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, στο Τρόμσο (Tromsø) της Νορβηγίας, από τις 4 έως τις 12 Μαρτίου 2023.

EYP chatziavramidis

 EYP douvleti

Τη διπλή επιτυχία συμπληρώνει και η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Λυδία Δουβλετή η οποία είναι 6η στην κατάταξη για τη στελέχωση άλλων αποστολών του Ε.Κ.Ν.Ε σε Διεθνή Φόρα καθώς και περιφερειακές και Εθνικές Συνόδους άλλων Εθνικών Επιτρόπων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων σε όλη την Ευρώπη, ή σε αντικατάσταση των πρώτων έξι σε περίπτωση κωλύματος αυτών. 

Η επιλογή έγινε κατά τη διάρκεια της 44ης Εθνικής Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος η οποία έλαβε χώρα 16-19 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 110 μαθητών και μαθητριών από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και τη Θράκη.

EYP team

Πολλά συγχαρητήρια στον μαθητή και στις μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς και στην υπεύθυνη καθηγήτρια Έφη Βαρακλιώτου.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead