Loading...
Menu
Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των χιλιάδων σεισμοπαθών

Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των χιλιάδων σεισμοπαθών

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες των χιλιάδων θυμάτων των καταστροφικών σεισμών στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, η κοινότητα του Κολλεγίου Ανατόλια ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς. Η δράση οργανώθηκε και συντονίστηκε από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια.

anatolia college humanitarian aid Feb 2023 1 anatolia college humanitarian aid Feb 2023 2

Η ανταπόκριση των μαθητών και μαθητριών από το Νηπιαγωγείο, το Γυμνάσιο - Λύκειο, το πρόγραμμα ΙΒDP και το Pinewood, καθώς και φοιτητών και φοιτητριών του ACT, γονέων, αποφοίτων και εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε λίγες μόνο ημέρες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, ζεστά ρούχα, φάρμακα, είδη βρεφικής και παιδικής φροντίδας τα οποία συσκευάστηκαν σε περισσότερες από 250 κούτες.

anatolia college humanitarian aid Feb 2023 3 anatolia college humanitarian aid Feb 2023 4

anatolia college humanitarian aid Feb 2023 5 anatolia college humanitarian aid Feb 2023 6

 Ο διαχωρισμός των ειδών έγινε με τη βοήθεια μαθητών και μαθητριών, και μελών του διοικητικού, εργατοτεχνικού και διδακτικού προσωπικού. Οι πρώτες 17 παλέτες παραδόθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ και θα ακολουθήσει και μια ακόμα αποστολή τις επόμενες μέρες.

anatolia college humanitarian aid Feb 2023 8

Ευχαριστούμε θερμά τη Makios Logistics για τη δωρεάν μεταφορά των ειδών στη ΔΕΘ και όσους και όσες ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

anatolia college humanitarian aid Feb 2023 7

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead