Loading...
Menu
Χρυσό και αργυρό μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 για τη Μάγια Στύλα και τη Ροδή Σκαμπά
Οι αθλήτριες Μάγια Στύλα και Ροδή Σκαμπά

Χρυσό και αργυρό μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 για τη Μάγια Στύλα και τη Ροδή Σκαμπά

Η Μάγια Στύλα και Ροδή Σκαμπά, μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου του Anatolia High School, συμμετείχαν στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 3-5 Μαρτίου 2023. Με την ομάδα τους «Ελληνικό Αστέρι» κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Cheer Pom Youth και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Cheer Jazz Youth. Με τις επιτυχίες τους αυτές, εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Βερόνα της Ιταλίας. Οι νεαρές αθλήτριες με την ομάδα τους  «Ελληνικό Αστέρι», θα αντιπροσωπεύσουν την Εθνική Ομάδα στην κατηγορία Cheer Pom Youth στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023.

Το Cheerleading – Αθλητικός Ομαδικός Χορός είναι ένα άθλημα αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και πρόκειται να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028. Στο εξωτερικό αριθμεί περισσότερους από δέκα εκατομμύρια ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ στη χώρα μας άρχισε να αναπτύσσεται πριν δέκα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες τους Μαρίνα Ανδρίτσου, Δώρα Σιαξαμπάνη και Μανταλένα Τσιβιτανίδου, και καλή επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead