Loading...
Menu
Χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 και στο διεθνές τουρνουά της Πράγας για τη Σοφία Ιωαννίδου

Χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 και στο διεθνές τουρνουά της Πράγας για τη Σοφία Ιωαννίδου

Η νεαρή αθλήτρια και μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2023 που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 3-5 Μαρτίου 2023. Με την ομάδα της «Ελληνικό Αστέρι» κέρδισε το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Cheer Jazz Junior και θα συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 (κατηγορία Cheer Jazz Junior) το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Βερόνα της Ιταλίας. Επίσης αγωνίστηκε και ως ντουέτο «Libra» στην κατηγορία Junior Double Freestyle Pom και κέρδισε χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023.

Στις 25 Μαρτίου 2023 στη Πράγα της Τσεχίας η Σοφία πήρε μέρος στον αγώνα ECL Prague Cheer Open ως ντουέτο «Libra» στην κατηγορία Junior Double Freestyle Pom και κατέκτησε αργυρό μετάλλιο.

 Συγχαρητήρια στη Σοφία Ιωαννίδου και ολόθερμες ευχές για νέες διακρίσεις στα επόμενα αθλητικά της βήματα.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στις προπονήτριες της  Μαρίνα Ανδρίτσου, Δώρα Σιαξαμπάνη και Μανταλένα Τσιβιτανίδου, και καλή επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023.

  • Το Cheerleading – Αθλητικός Ομαδικός Χορός είναι ένα άθλημα αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και πρόκειται να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028. Στο εξωτερικό αριθμεί περισσότερους από δέκα εκατομμύρια ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ στη χώρα μας άρχισε να αναπτύσσεται πριν δέκα χρόνια.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead