Loading...
Menu
O Άκης Κουνταρδάς στη Γ’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

O Άκης Κουνταρδάς στη Γ’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Ο μαθητής του ΙΒ1 και υπότροφος μαθητής του Κολλεγίου Ανατόλια Τριαντάφυλλος (Άκης)  Κουνταρδάς προκρίθηκε στην τρίτη φάση του 35ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία, καθώς ο διαγωνισμός είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θεωρείται από τους πιο απαιτητικούς στην κατηγορία του.

Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής (ΠΔΠ) διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και  Επικοινωνιών (ΕΠΥ). Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) και αποτελεί το Εθνικό σκέλος της Διεθνούς Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διεξάγεται κατ’ έτος υπό την αιγίδα της UNESCO.

Η διεξαγωγή του γίνεται με τη συνεργασία Σχολών και Τμημάτων Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής ΕΚΠΑ, Ηλεκτρολόγων
Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΠΑΠΕΙ, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΟΠΑ και Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΠΑΔΑ.

Με την πρόκρισή του ο Άκης συμμετεχει την Τρίτη 11/4/2023 σε προπαρασκευαστικό camp για την επιλογή και συγκρότηση των  Εθνικών ομάδων Πληροφορικής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Πληροφορικής. 

Στο camp οι μαθητές και οι μαθήτριες διδάσκονται και αξιολογούνται από μέλη ΔΕΠ Ελληνικών Πανεπιστημίων, ή υποψήφιους διδάκτορες αντιστοίχων τμημάτων υπό την επιστημονική ευθύνη μέλους ΔΕΠ.

 Ευχόμαστε στο μαθητή μας καλή επιτυχία!

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead