Loading...
Menu
"How I Met Your Mummy": Η νέα παράσταση του Junior Drama Club

"How I Met Your Mummy": Η νέα παράσταση του Junior Drama Club

Το Junior Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος των Γυμνασίων του Κολλεγίου Ανατόλια, φέτος έχει τη χαρά να παρουσιάζει την κωμωδία του Todd Wallinger How I Met Your Mummy. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19, 20 και 21 Μαΐου 2023 στις 8:00 μ.μ. στο Pappas Hall του Κολλεγίου Ανατόλια.

Ο φιλόδοξος αλλά τρομερά δειλός Melvin Trimble έχει μόλις προσληφθεί ως φύλακας στο Μουσείο Howe Dulle, προκειμένου να επιβλέπει την Αιγυπτιακή πτέρυγα και συγκεκριμένα το καινούριο έκθεμα, μία μούμια με το παράξενο όνομα Yo-What's-Up. Μία δαιμόνια ρεπόρτερ θέλει διακαώς να αποδείξει ότι όλη αυτή η ιστορία περί μούμιας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κακόγουστη φάρσα, προκειμένου το μουσείο να βγάλει πολλά χρήματα. Μία ιέρεια θεωρεί ότι ο Yo-What's-Up πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, και με αλλόκοτα μαγικά κόλπα προσπαθεί να τον μεταφέρει πίσω στην Αίγυπτο. Μία ομάδα νεαρών καλλιτεχνών το βρίσκουν υπέροχη ιδέα να χρησιμοποιήσουν μία αληθινή μούμια στην ταινία τρόμου που γυρίζουν. Και δύο παντελώς αφελείς ληστές έχουν αναλάβει να κλέψουν τη μούμια, χωρίς καν να ξέρουν πώς μοιάζει μία μούμια!

Θα καταφέρει άραγε ο Melvin να προστατεύσει το τόσο πολύτιμο απόκτημα του μουσείου ή θα χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τις ευθύνες του; Και τελικά, γιατί στο μουσείο δεν υπάρχει μόνο μία μούμια; Στην ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κωμωδία του Τοdd Wallinger δεν περνάει λεπτό χωρίς να συμβεί κάτι απρόοπτο. Και σίγουρα δεν θα είναι ένα συνηθισμένο βράδυ στο μουσείο.

Στην παράσταση συμμετέχουν έντεκα μαθητές και μαθήτριες της Β' και Γ' Γυμνασίου. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι καθηγητές Έλενα Παρίση και Κωνσταντίνος Κάτσος.

Παραστάσεις: 19, 20 & 21 Μαΐου 2023
Έναρξη παραστάσεων: 8:00 μ.μ.
Θέατρο Pappas Hall, Κολλέγιο Ανατόλια
Πληροφορίες: Γραφείο Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων
τ. 2310398373 & 2310398328 (Δ-Π 08:30 - 15:00)

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead