Loading...
Menu
Χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση για τον Κωνσταντίνο-Ιωσήφ Χριστοφορίδη

Χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση για τον Κωνσταντίνο-Ιωσήφ Χριστοφορίδη

Ο Κωνσταντίνος-Ιωσήφ Χριστοφορίδης, μαθητής της Α' τάξης του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια και αθλητής του Ταεκβοντό ITF της ομάδας της ΧΑΝΘ, επιλέχθηκε μέσα από τη διαδικασία των κυπέλλων Ελλάδος 2022 και εκπροσώπησε τη χώρα μας ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο διεθνές  τουρνουά  Taekwon Do ITF Grand Prix SRPSKI SOKO 2023. Η αθλητική διοργάνωση διεξήχθη στην πόλη Ζvornik της Βοσνίας Ερζεγοβίνης το Σάββατο 27 Μαΐου 2023. Ο Κωνσταντίνος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του. 

Το κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας τερμάτισε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του τουρνουά, μία επιτυχία στην οποία συνέβαλε και η διάκριση του Κωνσταντίνου, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο αναδείχθηκε χρυσός πανελληνιονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παίδων-Παγκορασίδων/Κορασίδων taekwondo ITF.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead