Loading...
Menu
H ομάδα AEOLOS στη Σιγκαπούρη για τους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in Schools

H ομάδα AEOLOS στη Σιγκαπούρη για τους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in Schools

Με εισιτήριο το πάθος, τον ενθουσιασμό και την εξαιρετική προετοιμασία, η AEOLOS, ομάδα συνεργασίας του Κολλεγίου Ανατόλια και του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης, βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για τους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in Schools.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 8 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Με 68 ομάδες να συμμετέχουν σε έναν από τους πιο μεγάλους μαθητικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως, η διοργάνωση είναι γεμάτη δράση και ενθουσιασμό, καθώς τα λαμπρότερα νεαρά μυαλά του κόσμου ανταγωνίζονται για τη θέση τους στο βάθρο της F1 in Schools.

Η AEOLOS δημιουργήθηκε από τους Anatolian Racers του Κολλεγίου Ανατόλια, που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 in Schools 2022, και τη GForceXanthi του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης που κατέκτησε την 4η θέση στους Πανελλήνιους Τελικούς. Αποτελείται από 16 μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων και συγκεκριμένα τους: Φίλιππο Βρύζα, Χρύσα Καραβασίλη, Νάσο Παπασαραφιανό, Νικόλα Δημόκα, Αγάπη Κεχαγιά, Μαρία Καλπάκη, Νάγια Παπασαραφιανού, Μάξιμο Μπομπορίδη, Κωνσταντίνο Γεροθανάση (Κολλέγιο Ανατόλια) και Οδυσσέα Καλαϊτσίδη, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Βασιλεία Πάγγου, Στράτο Πεχλιβάνη, Μαρία Μπαλαφούτη, Ελισσαίο Γκίκα, Ζαχαρία Γκοβέση (2o ΓΕΛ Ξάνθης). Επικεφαλής τους είναι οι σύμβουλοι καθηγητές Δρ Ηρώ Κολιάκου, Όλγα Ορφανίδου και Αλέξανδρος Δημαράς.

Τα μέλη της ομάδας εργάστηκαν σκληρά εδώ και μήνες για να σχεδιάσουν και να

κατασκευάσουν το αυτοκίνητό τους, να δημιουργήσουν το πλάνο του μάρκετινγκ και

επιχειρηματικά σχέδια και να προετοιμαστούν για τον διαγωνισμό.

Οι υποστηρικτές της ομάδας είναι: AGROLOGY, SANI | IKOS GROUP, PCA Pap Group, Karavasilis Plants, Techni S.A. Pantelos, Texnomat, KLEEMANN, Alumil, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Λυκείου & ΙΒ DP του Κολλεγίου Ανατόλια και Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια “ΣΑΑΚ”,

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead