Loading...
Menu
Πρώτο βραβείο μοντελισμού στο Scale Modeling Club και στον τελειόφοιτο Γιώργο Παπαναστασίου

Πρώτο βραβείο μοντελισμού στο Scale Modeling Club και στον τελειόφοιτο Γιώργο Παπαναστασίου

Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου Γιώργος Παπαναστασίου αναδείχθηκε στους βραβευθέντες της 21ης Έκθεσης και του Διαγωνισμού Στατικού Μοντελισμού Πήγασος 2023 που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος διακρίθηκε στην κατηγορία Νέων και βραβεύθηκε από τον Σύλλογο Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος "Πήγασος", τον Σύλλογο Μοντελιστών Λάρισας και τον Σύλλογο Μοντελιστών Άρτας για το μοντέλο του “American Ambush on German Resupply Convoy, Normandy 1944”. Ο μαθητής εκπροσώπησε το νέο κλαμπ του Anatolia High School, το οποίο ο ίδιος δημιούργησε, το “Scale Modelling Club” με την ελληνική επωνυμία «Σύλλογος Μοντελιστών Κολλεγίου Ανατόλια “Κένταυρος”.

Montelismos November 2023

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο για τη νέα του διάκρισή του και στο Scale Modelling Club του σχολείου για την επιτυχημένη του πρώτη εμφάνιση.

• O στατικός μοντελισμός είναι η διαδικασία κατασκευής ενός πλαστικού μοντέλου ή "κιτ". Συναρμολογείται κυρίως από "μοντελιστές" και προορίζεται για στατική απεικόνιση. Ένα πλαστικό κιτ μοντέλων απεικονίζει διάφορα θέματα, στην πλειοψηφία τους, στρατιωτικά, πολιτικά οχήματα αλλά και διοράματα. Η συναρμολόγηση ενός κιτ απαιτεί ειδικά εργαλεία, χρώματα και καλλιεργεί την υπομονή, την επιμονή και την φαντασία.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead