Loading...
Menu
Ο Τόλης Βουγιούκας στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024
Photo credits: © Δημήτρης Μέρμιγκας

Ο Τόλης Βουγιούκας στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024

Η εμπειρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα στόχο ζωής για τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες. Η εκπλήρωση αυτού του στόχου καταξιώνει τον κάθε αθλητή αφού και μόνο η συμμετοχή του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωσή αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη διάκριση.

Σε αυτήν την κατηγορία των αθλητών ανήκει πλέον ο Τόλης Βουγιούκας, ο μαθητής του Anatolia High School, ο οποίος συμμετείχε στους 4ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων “Gangwon 2024” στην Νότιο Κορέα καταφέρνοντας να κατακτήσει την 27η θέση.

Με αυτήν του την ιδιότητα ο Τόλης πήρε μέρος τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024  στη Λαμπαδηδρομία, που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και μετέφερε τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» κατά τη διαδρομή της στη Θεσσαλονίκη.

Vougioukas Flame

Photo credits: © Δημήτρης Μέρμιγκας

Ήταν μία ακόμη συγκινητική στιγμή για τον νεαρό πρωταθλητή και ένας ακόμη σημαντικός σταθμός για τον ίδιο σε αυτήν την ολυμπιακή χρονιά. Εκπροσωπώντας την Ελλάδα που παραδοσιακά είναι η πρώτη αποστολή που παρελαύνει σε κάθε Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ο Τόλης είχε την τιμή να εισέλθει ως πρώτος σημαιοφόρος μαζί με τη Μαρία-Δήμητρα Τσιάρκα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης στη φαντασμαγορική γιορτή με την οποία ξεκίνησαν οι 4ους Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων “Gangwon 2024”.

Vougioukas Opening Olympics

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead