Loading...
Menu
1ο RUN4FUNd: Τρέχοντας με Κέφι για Καλό Σκοπό

1ο RUN4FUNd: Τρέχοντας με Κέφι για Καλό Σκοπό

Στις 22 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κολλέγιο Ανατόλια το 1ο RUN4FUNd, o αγώνας τρεξίματος που διοργανώθηκε από μία ομάδα υποτρόφων μαθητών και μαθητριών, με την υποστήριξη του Γραφείου Προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης και του Γραφείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.

Ο σκοπός ήταν η  συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του γενικού Ταμείου Υποτροφιών, και πιο ειδικά η χρηματοδότηση των εκπαιδευτικών ταξιδιών και προγραμμάτων των υποτρόφων μαθητών και μαθητριών του Anatolia High School.

Το RUN4FUNd των 2 χλμ. διεξήχθη στο Alumni Field και συγκέντρωσε 1.180 ευρώ. Οι δρομείς ήταν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου, ωστόσο την πρωτοβουλία ενίσχυσαν με την αγορά των εισιτηρίων, εκτός από τα ίδια τα παιδιά, μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Λυκείου και ΙΒDP και του 2ου Λυκείου.

Run for Fun 1

Επίσης, τον αγώνα υποστήριξαν με δωρεές σε είδος η εταιρεία Vamvalis Food SA, η οποία πρόσφερε σνακ για όλους τους συμμετέχοντες, και η Melathron Food Services (MSF) που παραχώρησε νερά και χάρτινα ποτηράκια. 

Συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες που ξεχώρισαν στον αγώνα, και σε όσους υλοποίησαν και στήριξαν την όμορφη και κεφάτη διοργάνωση.

Run for Fun 3

Στην κατηγορία Γυμνασίου οι νικητές ήταν: Σίμος Σιδηρόπουλος (χρυσό μετάλλιο), Χαρίλαος Καρακασίδης (ασημένιο) και Δημήτρης Τσουκαλάς (χάλκινο)

Run for Fun 4

Οι μαθήτριες που τερμάτισαν πρώτες στην κατηγορία Γυμνασίου ήταν οι Ιωάννα Δερβίση και Σταματία Λασπίδου που μοιράστηκαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλιο και η Μαρία-Βασιλική Πιτσίλου που κέρδισε το ασημένιο.

 

Run for Fun 5

 Στην κατηγορία Λυκείου /IBDP το χρυσό μετάλιο κέρδισε ο Δαμιανός Μήτσης

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead