Loading...
Menu
8η  στον κόσμο η Μάγια Στύλα με την Εθνική Νεανίδων Cheerleading
2. H Μάγια Στύλα με την προπονήτρια της Μαρίνα Ανδρίτσου

8η στον κόσμο η Μάγια Στύλα με την Εθνική Νεανίδων Cheerleading

Η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Anatolia High School, Μάγια Στύλα, πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading στο ESPN World Wide of Sports του Walt Disney World Resort στο Ορλάντο της Αμερικής, 24-26 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεύοντας την Εθνική Ομάδα Εφήβων – Νεανίδων στην κατηγορία Performance Pom.

Stylla Cheerleading 1
Συνολικά 10.500 αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από 25 χώρες, συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading χαρίζοντας στο κοινό εντυπωσιακές και μαγικές στιγμές.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα συμμετέχει σε παγκόσμια διοργάνωση στην κατηγορία Youth (Εφήβων – Νεανίδων). Η Εθνική Ομάδα Εφήβων – Νεανίδων προκρίθηκε στους τελικούς της διοργάνωσης και κατέκτησε την 8η θέση ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες τους αθλήματος.
Θερμά συγχαρητήρια στη Μάγια Στύλα, στην Ελληνική αποστολή και στην προπονήτρια της Μαρίνα Ανδρίτσου για τη μεγάλη διεθνή διάκριση. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead