Loading...

Menu
Χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στην κωπηλασία για τη Βαρβάρα Λυκομήτρου

Χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στην κωπηλασία για τη Βαρβάρα Λυκομήτρου

Η Βαρβάρα Λυκομήτρου, μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Anatolia High School, σημείωσε μια μεγάλη διεθνή επιτυχία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Κ19), κερδίζοντας τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2024. Μαζί με τη  Γαβριέλα Λόλιου, η Βάλια θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στον κωπηλατικό στίβο της Kruswica, της Πολωνίας, 1-3 Ιουνίου 2024.

Likomitrou

Η εξαιρετική αυτή νίκη ακολουθεί την εντυπωσιακή εμφάνιση της Βαρβάρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, όπου εξασφάλισε τρία χρυσά μετάλλια, και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα για τους σχολικούς αγώνες 2023-2024. Ως μαθήτρια του 2ου Λυκείου του Anatolia High School, διέπρεψε στο άθλημα του διπλού σκιφ στο πλευρό της συναθλήτριας της, Σταυρούλας Γιαλογλίδου, κατακτώντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια στη Βαρβάρα για τις μεγάλες της επιτυχίες!

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead