Loading...

Menu
Χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια η Βάλια Λυκομήτρου στο διπλό σκιφ νεανίδων

Χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια η Βάλια Λυκομήτρου στο διπλό σκιφ νεανίδων

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ίδια αλλά και τα ελληνικά χρώματα σημείωσε η κωπηλάτρια και μαθήτρια του Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια Βάλια Λυκομήτρου. Η Βάλια και η συναθλήτριά της Γαβριέλα Λιόλιου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων (Κ19) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Αικατερίνη του Καναδά από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου.

Το συγκεκριμένο πλήρωμα μετέβη στον Καναδά έχοντας κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούνιο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία και στο ίδιο αγώνισμα. Η Βάλια Λυκομήτρου που ανήκει στον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης και η Γαβριέλα Λιόλιου του Ν.Ο. Κοζάνης εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο διπλό σκιφ και κατάφεραν στα τελευταία μέτρα να προσπεράσουν την προπορευόμενη βρετανική ομάδα και να τερματίσουν πρώτες με 7:39.90.

Likomitrou 2

Πηγή φωτογραφίας: World Rowing

Συγχαρητήρια στη Βαρβάρα και τη Γαβριέλα για τη μεγάλη επιτυχία με την ευχή οι διακρίσεις να συνεχιστούν!

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib masthead